Ivans blomster; dikt

Ivans blomster; dikt - A.C. Kleppe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
A.C. Kleppe
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Ivans blomster; dikt.pdf
ISBN
6302373303270

BESKRIVELSE

Det er store rom som åpner seg i Astri Kleppes femte diktsamling. Historie, filosofi og naturvitenskap er naturlige innganger for denne poeten, som samtidig ikke er redd for å virke nostalgisk. Samlingen er et minnearbeid, og tar utgangspunkt i den døde vennen Ivans liv og familie. Diktene krysser grenser i Europa og handler om alt som flyter forbi, alle innsiktene tidens flyt rommer.

Bla i boka Det er store rom som åpner seg i Astri Kleppes femte diktsamling. Historie, filosofi og naturvitenskap er naturlige innganger for denne poeten, som samtidig ikke er redd for å virke nostalgisk.

oktober 2008. Øyvind Rimbereid som mottok kritikerprisen for diktsamlingen «Solaris korrigert», har i årets diktsamling forlatt fremtidsvisjonene og det hybride språket. Et vakker blomsterbed har du gleden av år etter år fra tidlig vår til sen høst.

RELATERTE BØKER