Ingens

Ingens - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
3,56 MB
FILNAVN
Ingens.pdf
ISBN
3954055488514

BESKRIVELSE

"Jubel hadde med seg flere epler. Men ennå hadde vi ikke sett Brun ete dem. Og Jubel kunne snart hele Terje Vigen utenat. Jubel satt på forreste pult, den ingen villa ha. Og ryktet om lyktestolpeklatringa hans spredde seg sakte med sikkert. Det gikk fra hjørne til hjørne, fra skole til skole, helt opp på Sagene ble det snakket om denne kisen fra landet som ble kalt Jubel."

Partipressen er heldigvis død, men åpenbart ikke helt begravet rundt om. Ansvar - alles og ingens? Det personlige ansvar er i ferd med å viskes helt ut i følelser og omsorg for den og de det gjelder. 2 min Publisert: 29.01.19 — 13.27 Oppdatert: ett år siden.

Dette er et uoffisielt gatenavn som skal ha bakgrunn i at det ble forsøkt å få noen til å ta ansvar for brøyting og vedlikehold av gangveien, men hverken kommunen eller noen andre var villige til det. Det var da gateskiltene ble satt opp rundt 2005 for å markere ... Professor i utdanningsledelse.

RELATERTE BØKER