Ikkje direkte råka

Ikkje direkte råka - Maria Tryti Vennerød | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Tryti Vennerød
DIMENSJON
10,52 MB
FILNAVN
Ikkje direkte råka.pdf
ISBN
6637932989121

BESKRIVELSE

Maria Tryti Vennerød er en av vår tids mest framgangsrike og prisbelønte dramatikere. Hun har en variert produksjon bak seg, og stykkene hennes spilles på mange norske scener. Vennerød er opptatt av hvordan det som ikke blir sagt er like viktig og til stede som det utsagte. Vi ble truffet av en katastrofe 22. juli 2011. Som nasjon ble vi truffet selv om ikke hver og en av oss ble direkte berørt. Hvorfor er det så vanskelig å finne et språk som lar oss snakke om det som skjedde; ikke de store ordene, ikke de banale, men språket som reflekterer alvoret og ansvaret hos hver og en av oss? «Eg vil følgja rettsaka, mediedekninga, det offentlege ordskiftet og stemninga i landet gjennom tv, radio, aviser og sosiale medium. I tillegg kjem eg til å snakka med meg sjølv og folk rundt meg. Med utgangspunkt i det som kjem opp av konfliktar, spørsmål, kaos og forvirring vil eg forsøka å skriva litterært. Eg er ein av alle dei som ikkje er direkte råka, men som likevel prøver å forhalda meg til det som skjer.» Maria Tryti Vennerøds prosjekt IKKJE DIREKTE RÅKA ble nominert til Heddaprisen 2012.

Format Heftet Emne Lyrikk - Skuespill Utgitt 2012 Brukt eller ny Ny Forlag Cappelen Damm Pris 75,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne.

Dagbok frå 16/4 - 22/6 (bokogsamfunn.no) Innlegg av den 19. april 2012 i Presseklipp · 0 Kommentarer.

RELATERTE BØKER