Hjemmelekser

Hjemmelekser - Pedro Carmona-Alvarez | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pedro Carmona-Alvarez
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Hjemmelekser.pdf
ISBN
5231151534686

BESKRIVELSE

Hjemmelekser er en brokete og labyrintisk bok som inneholder artikler, essays, erindringer, sitater, gjenfortellinger, dikt, novelletter, anmeldelser og oversettelser; her finner man tekster om Bob Dylan, om svensk samtidspoesi, om George Perec, Rune Christiansen, Julio Cortázar, Inger Elisabeth Hansen, JD Salinger, Pablo Neruda, Leonard Cohen, KarlHeinz Stockhausen; om stillheten som potens, om Duchamp og et solseil, om Lorca og The Pixies; alt sammen kjørt gjennom en kvern som insisterer på at litteratur er dannelse, og at dannelse konstitueres av hver eneste linje man leser, hver eneste tone man lytter til.

[email protected] SEND KRYPTERT TIPS Sjefredaktør Lars Helle Nyhetsredaktør Carl Gunnar Gundersen Digitalredaktør Det er ingen direkte hjemmel for å gi lekser i opplæringsloven eller privatskoleloven med forskrifter. Det er imidlertid ikke tvil om at lekser er en del av skolens ordinære aktivitet. - Hjemmelekser gir gode vaner, men vi må ikke bruke lekser på en slik måte at barna blir lei av å gå på skolen, for barnas begeistring henger nøye sammen med evnen deres til å lære, sier han.

Mindretallet vil ha en tydeligere ramme rundt leksene, som definerer hvor mye lekser og hvilke typer lekser som skal gis. PRØVER UT: SV vil fjerne hjemmelekser for skolebarn. Uranienborg skole er en av åtte forsøksskoler som har leksetid inkludert i SFO to dager i uka.

RELATERTE BØKER