Hjemmelekser

Hjemmelekser - Pedro Carmona-Alvarez | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pedro Carmona-Alvarez
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Hjemmelekser.pdf
ISBN
4302649908194

BESKRIVELSE

Hjemmelekser er en brokete og labyrintisk bok som inneholder artikler, essays, erindringer, sitater, gjenfortellinger, dikt, novelletter, anmeldelser og oversettelser; her finner man tekster om Bob Dylan, om svensk samtidspoesi, om George Perec, Rune Christiansen, Julio Cortázar, Inger Elisabeth Hansen, JD Salinger, Pablo Neruda, Leonard Cohen, KarlHeinz Stockhausen; om stillheten som potens, om Duchamp og et solseil, om Lorca og The Pixies; alt sammen kjørt gjennom en kvern som insisterer på at litteratur er dannelse, og at dannelse konstitueres av hver eneste linje man leser, hver eneste tone man lytter til.

Kveldens tema var lekser. Vi spurte: Lekser, hva er det, hvorfor har vi det og hvordan gjør vi det? Sammensveisende: - Mange mener at lekser knytter familier sammen, og at foreldrene kommer litt inn i barnas liv, skriver Karl Bekele Steinland(14) som har argumenter både for og mot leksefri skole.

Det er lærerne som vet hva som passer best for sine elever, ikke politikerne, mener Tobias Svendsen. Hei. Takk for at du skriver til oss i Barneombudet! Mange skoler gir lekser for at elevene skal øve litt ekstra på det de lærer på skolen.

RELATERTE BØKER