Gudfaren

Gudfaren - Mario Puzo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mario Puzo
DIMENSJON
9,76 MB
FILNAVN
Gudfaren.pdf
ISBN
7066385474618

BESKRIVELSE

Don Vito Corleones lojalitet er ikke betingelsesløs, men har du den først er det for bestandig. Han er Gudfaren - overhodet for den mektige Corleone-familien. En vakker sommerdag på Long Island i 1945 er familie og venner samlet til bryllup. På overflaten virker det som en idyllisk og bekymringsløs fest, men mange av gjestene har problemer de vil ha Don Corleones hjelp til å løse, og motsetninger og hat syder.Corleones tallrike dynasti har forgreininger overalt der makt og rikdom kan høstes: narkotika, prostitusjon, gambling. Det er en grenseløs, nådeløs krig der begjær og grådighet er drivkraften. For Corleone vil være enerådende. Alle metoder er tillatt i striden mot Togliatti'ene og de andre familiene som opererer på det samme markedet.

Al Pacino: Michael Corleone; Diane Keaton: Kay Adams; Talia Shire: Connie Corleone; Sofia Coppola: Mary Corleone; Historie. Michael Corleone er en aldrende mafiaboss, som har lykkes i å gjøre familien lovlydig - og i prosessen mot lovlydighet, har han opprettet flere ... Gudfaren i norsk showbiz.

Forunderlig nok til å holde på oppmerksomheten. Film The Lovebirds.

RELATERTE BØKER