Gudfaren

Gudfaren - Mario Puzo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mario Puzo
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Gudfaren.pdf
ISBN
8696014506612

BESKRIVELSE

Don Vito Corleones lojalitet er ikke betingelsesløs, men har du den først er det for bestandig. Han er Gudfaren - overhodet for den mektige Corleone-familien. En vakker sommerdag på Long Island i 1945 er familie og venner samlet til bryllup. På overflaten virker det som en idyllisk og bekymringsløs fest, men mange av gjestene har problemer de vil ha Don Corleones hjelp til å løse, og motsetninger og hat syder.Corleones tallrike dynasti har forgreininger overalt der makt og rikdom kan høstes: narkotika, prostitusjon, gambling. Det er en grenseløs, nådeløs krig der begjær og grådighet er drivkraften. For Corleone vil være enerådende. Alle metoder er tillatt i striden mot Togliatti'ene og de andre familiene som opererer på det samme markedet.

Forunderlig nok til å holde på oppmerksomheten. Film The Lovebirds.

No kan reiseoperatøren lokke med sonen til sjølvaste «Capo di tutti i capi», Bernardo Provenzano (82 ... Hollywood-legenden Al Pacino sier han slet med å takle å bli kjent og måtte søke hjelp etter «Gudfaren» på 1970-tallet. 79-åringen, som i disse dager er aktuell med «The Irishman», ... Storfilmen Dune sammenlignes med Gudfaren.

RELATERTE BØKER