Gud elsker lille meg

Gud elsker lille meg - Rebecca Elliott | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rebecca Elliott
DIMENSJON
3,17 MB
FILNAVN
Gud elsker lille meg.pdf
ISBN
7244283951414

BESKRIVELSE

I denne pekeboka vil barna kjenne igjen ting og situasjoner fra hverdagen. I tillegg til de glade og fargerike bildene er det en linje med tekst på hver side. Teksten lar barnet bli kjent med ordet Gud. Den formidler at han er glad i meg med tær og hender, hode og nese. Boka er laget i solid kartong og tåler å bli brukt av de aller minste. I tillegg til denne boka består serien også av Ikke helt stille natt og Gud signe stjernehimmelen.

Gud elsker oss slik som vi er, men han elsker oss for mye til å la oss være slik som vi er. Disipler Derfor sier han til Matteus, til Peter og til deg og meg: «Følg meg! Bli min disippel.

Bli eleven min. Nå vil jeg ta deg opp som elev i himmelrikets skole.» Jeg fikk høre et «Gud elsker deg og han tilgir all din synd».

RELATERTE BØKER