Fyrvokterens døtre

Fyrvokterens døtre - Jean E. Pendziwol | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean E. Pendziwol
DIMENSJON
5,3 MB
FILNAVN
Fyrvokterens døtre.pdf
ISBN
5760498945455

BESKRIVELSE

På bestselgerlistene i CanadaElizabeth er i ferd med å miste synet. Hun kan ikke lenger lese bøkene hun er så glad i, men hodet er fortsatt klart og hun kan glede seg over musikken. Når farens dagbøker blir funnet på et skipsvrak, får hun hjelp fra den småkriminelle tenåringsjenta Morgan, som har samfunnstjeneste på eldrehjemmet der Elizabeth bor.Et vennskap utvikler seg mellom de to mens de jobber med å tyde teksten i bøkene, og de blir dratt inn i historien som fyrvokteren på Porphyry Island skrev ned for over 70 år siden.Etter hvert oppdager de at begge har en forbindelse til den isolerte øya, gjennom Elizabeths gåtefulle tvillingsøster Emily. Men for Elizabeth inneholder de falmede sidene i farens dagbøker flere hemmeligheter enn hun hadde regnet med, og får henne til å gruble over hvem hun egentlig er.

Et vennskap utvikler seg ... Kjøp Fyrvokterens døtre fra Bokklubber På bestselgerlistene i Canada Elizabeth er i ferd med å miste synet. Hun kan ikke lenger lese bøkene hun er så glad i, men hodet er fortsatt klart og hun kan glede seg over musikken.

Mer om boka. 1  Nyhetsbrev fra NLB Få ... Elizabeth er i ferd med å miste synet, og når farens dagbøker blir funnet på et skipsvrak, får hun hjelp av den småkriminelle tenåringsjenta Morgan til å lese dem.

RELATERTE BØKER