Evas siste vitne

Evas siste vitne - Tove Alsterdal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Alsterdal
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Evas siste vitne.pdf
ISBN
8191114358371

BESKRIVELSE

Dyptpløyende thriller fra en av Sveriges beste krimforfattere.En gang var Beckomberga Europas største mentalsykehus. Nå har sporene etter det som foregikk der blitt visket bort og eksklusive boliger bygges i den samme parken.Svante Levander er en av dem som flytter inn i idyllen, sammen med sin nye kjæreste. På vei hjem fra butikken blir han knivstukket til døde. Eva, hans forhenværende kone, har fulgt etter ham den kvelden og arresteres, mistenkt for mord. Bare én person kan vitne om hva som egentlig skjedde, en romkvinne som satt utenfor butikken og tigget. Men kvinnen er sporløst forsvunnet.Når noen smågutter finner rester av menneskekropper i nærheten av åstedet, eksploderer frykten i villaforstaden. Fortidens redsler viser seg å være nærmere enn noen kunne ane.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

Nå har sporene etter det som foregikk der blitt visket bort og eksklusive boliger bygges i den samme parken. Dyptpløyende thriller fra en av Sveriges beste krimforfattere. En gang var Beckomberga Europas største mentalsykehus.

RELATERTE BØKER