Evas siste vitne

Evas siste vitne - Tove Alsterdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Alsterdal
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Evas siste vitne.pdf
ISBN
2573839835738

BESKRIVELSE

Dyptpløyende thriller fra en av Sveriges beste krimforfattere.En gang var Beckomberga Europas største mentalsykehus. Nå har sporene etter det som foregikk der blitt visket bort og eksklusive boliger bygges i den samme parken.Svante Levander er en av dem som flytter inn i idyllen, sammen med sin nye kjæreste. På vei hjem fra butikken blir han knivstukket til døde. Eva, hans forhenværende kone, har fulgt etter ham den kvelden og arresteres, mistenkt for mord. Bare én person kan vitne om hva som egentlig skjedde, en romkvinne som satt utenfor butikken og tigget. Men kvinnen er sporløst forsvunnet.Når noen smågutter finner rester av menneskekropper i nærheten av åstedet, eksploderer frykten i villaforstaden. Fortidens redsler viser seg å være nærmere enn noen kunne ane.

Dyptpløyende thriller fra en av Sveriges beste krimforfattere. En gang var Beckomberga et av Europas største mentalsykehus.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Dyptpløyende ... Evas siste vitne Tove Alsterdal. 179,00 kr.

RELATERTE BØKER