Et rom med utsikt

Et rom med utsikt - E.M. Forster | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
E.M. Forster
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Et rom med utsikt.pdf
ISBN
6134011941118

BESKRIVELSE

E.M. Forsters berømte kjærlighetsroman forteller om unge Lucy Honeychurch som må bruke både hjertet og hjernen når hun søker etter den store, ekte kjærligheten. Hennes begjær, hennes drømmer og hennes jakt på sannheten og ærligheten gjør ikke livet lett når hun må velge mellom sine to beundrere: Den kyniske og velstående Cecil - og George, som er mer upolert og som kommer fra enklere kår. Med sitt skarpe, men også vare og følsomme blikk, ser og avslører Forster den britiske middelklassens stive omgangsform - både i utlandet og hjemme. At Forster ofte er underfundig og vittig, preger boken. Fortellingen utspiller seg både i det romantiske Firenze og på den engelske landsbygda. Mange har sett filmen Et rom med utsikt med Helena Bonham Carter og Maggie Smith og TV-serien med med Elaine Cassidy.

Forster ; Kirsti Øvergaard (Oversetter) E.M. Forsters berømte kjærlighetsroman forteller om unge Lucy Honeychurch som må bruke både hjertet og hjernen når hun søker etter den store, ekte kjærligheten. Et rom med utsikt i hjertet av Firenze MH Florence Hotel & Spa, Firenze, Italia.

Mye er sagt om Frankrike og franskmenn. Skal vi tolke den amerikanske forfatteren Henry Miller riktig, bør du absolutt etterstrebe å finne et rom med utsikt over byen. Den britiske overklassen med alle sine ritual og distinksjonar, er som skreddarsydd for romansjangeren, meiner vår kritikar etter å ha lese "Et rom med utsikt". Scandic Narvik: Et rom med utsikt...

RELATERTE BØKER