Eleven og musikken

Eleven og musikken - Elin Angelo, Morten Sæther | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Angelo, Morten Sæther
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Eleven og musikken.pdf
ISBN
5990852036877

BESKRIVELSE

«Eleven og musikken» er en bok om musikkpedagogikk. Forfatterne fokuserer helhetlig og praksisnært på forholdet mellom elever og musikk, med vekt på musikkundervisning i skole og lærerutdanning. Boken handler om hva musikk og musikalitet er, perspektiv på elevers musikalske utvikling, hvordan musikkundervisning foregår, begrunnelser for musikkfaget, og musikklæreres profesjonsforståelser. Gjennomgående betones møter mellom elever, lærere og musikken.Målgruppen for boken er studenter, lærerutdannere og forskere i alle typer musikklærerutdanninger, blant annet i grunnskolelærerutdanning, praktisk-pedagogisk utdanning, faglærerutdanning, og i andre musikkfaglige utdanninger med pedagogisk tilsnitt.____________________________________«Boka presenterer et bredt og musikkpedagogisk perspektiv som grunnlag for musikkundervisning i skolen. Anbefales!»Kai Lennert Johansen, Musikkultur nr. 6, 2017.

komposisjonsform. I Læreplanen for Musikk i Perspektiv1 nevnes begrepene "komposisjonstyper" og "former": Mål for opplæringen er at eleven skal kunne jazz og elektronisk musikk.

Boken handler om hva musikk og musikalitet er, I musikken er ekspresjonisme betegnelse for den radikale nyorientering i europeisk kunstmusikk ca. 1910-25, som Arnold Schönberg og hans elever Alban Berg og Anton Webern var hovedrepresentanter for.

RELATERTE BØKER