Den nye gutten

Den nye gutten - Bjørn Ingvaldsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Ingvaldsen
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Den nye gutten.pdf
ISBN
1882471962192

BESKRIVELSE

Lagspill og vennskap . ny serie for de under 10 år Det skal være gatecup i den lille drabantbyen. Alle kan melde seg på, men laget må ha sju spillere og en reserve. Da er det flaks at nyinnflyttede Ola møter Tim, Limbo, Sebastian, Mette, Viggo og Thea. Da er de sju, men hva med reserven? Det må bli Rebecca, selv om hun synes fotball er ekkelt og har brukket et bein etter et fall fra hesten sin. Følg Froskene som må takle alt fra bøllejenter til sin første treningskamp mot Skogveien Rovers.Bjørn Ingvaldsen er en prisvinnende mester innen situasjonskomikk for barn.Tøffe og morsomme illustrasjoner av Odd Henning Skyllingstad. Mer å lese

Den ville gjengen oppdager at han er både snill og modig. Med varme og humor fortelles små historier fra barnehagens hverdag. Det er veldig trist å lese at den nye gutten i klassen din opplever å bli dårlig behandlet på skolen.

Kategori: Barn, Romaner og fortellinger. Spilletid: 01:20:12.

RELATERTE BØKER