Den europeiske våren

Den europeiske våren - Kaspar Colling Nielsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaspar Colling Nielsen
DIMENSJON
5,35 MB
FILNAVN
Den europeiske våren.pdf
ISBN
2286091155700

BESKRIVELSE

Den europeiske våren er en grotesk og provoserende fortelling om frihet, likhet og fellesskap i en nær fremtid som er både skremmende og tiltalende.På Lolland i Danmark etablerer en rekke internasjonalt anerkjente forskere og gründere et nytt samfunn for rike borgere. De vil kombinere det mest idylliske og ettertraktede fra den gamle verden, med de siste teknologiske nyvinninger. I denne droneovervåkede bonderomantikken flytter galleristen Stig, hans kone, hjerneforskeren Elisabeth og deres idealistiske datter, Emma og kunstneren Christian inn. Elisabeth er blitt headhuntet til forskningsteamet på Lolland takket være sine resultater med dyr, men blir foruroliget da hun får et spesielt godt forhold til den romanskrivende apen Felix. Etter en rekke terrorangrep i København, deporteres tusenvis av muslimske flyktninger fra Danmark til Afrika, og den anorektiske Emma blir en sentral figur i oppbyggingen av et parallellsamfunn som skapes i gamle Mærsk-kontainere i Mosambik. Kunstneren Christian maler degenererte mennesker som går i ett med naturen, og han henter inspirasjon fra sin purunge kjæreste Mia .Et voldelig uhell gir den desillusjonerte galleristen Stig mulighet til å forløse et kunstverk som etter hans oppfatning vil kunne sette en ny standard for hvilke spor kunsten kan sette i samfunnet. Men kunstverket krever sine ofre.Bla i boka her: Den europeiske våren >

De vil kombinere det mest idylliske og ettertraktede fra den gamle verden, med de siste teknologiske nyvinninger. I denne ... Den Europeiske Våren er hverken overbevisende i sin beskrivelse av teknologisk utvikling eller sosiale mekanismer som kunne ha forklart samfunnet.

I bøker som « Submission » av Houellebeque, The Turner Diaries av William Luther Pierce, eller « Camp of the Saints » av Jean Raspail blir leseren bombardert med sterke bilder fra et vestlig samfunn revet i stykker av innvandring. I løpet av 2011 foregikk det store folkelige opprør mot myndighetene i mange land i Midtøsten og Nord-Afrika. Disse protestene i den arabiske verden fikk fellesbetegnelsen den arabiske våren.

RELATERTE BØKER