Arkitektens læregutt

Arkitektens læregutt - Elif Shafak | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elif Shafak
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
Arkitektens læregutt.pdf
ISBN
1425267453962

BESKRIVELSE

Arkitektens læregutt er en storslagen fortelling fra 1500- og 1600-tallets Istanbul, hjertet i det veldige osmanske riket. Tolv år gamle Jahan kommer til byen som elefanttemmer, og faller for sultanens skjønne datter. I palasset blir han tatt under vingene til sjefarkitekten Sinan og får være med på byggingen av noen av verdens mest fantastiske bygninger. Men farlige understrømmer truer hoffet og imperiet, og mektige krefter motarbeider arkitekten og hans læregutt. Den tyrkiske forfatteren Elif Shafak har skrevet en vakker og uforglemmelig fortelling om kjærlighet og vennskap, om rå maktutøvelse og om vilkårene for menneskelig og kunstnerisk frihet. Romanen bygger på historiske hendelser, og er ikke minst en kjærlighetserklæring til sagnomsuste Istanbul, som i over to tusen år har vært den viktigste møteplassen mellom Europa i vest og Asia i øst. [Terningkast 6] «Dette er absolutt vårens favoritt.» - Eva Myklebust, Fædrelandsvennen «Ei bok å flytte inn i ... ein medrivande roman.» - Marta Norheim, NRK

Tolv år gamle Jahan kommer til byen som elefanttemmer og faller for sultanens skjønne datter. I palasset blir han tatt under vingene til sjefarkitekten Sinan og får være med på byggingen av noen av verdens mest fantastiske bygninger. Arkitektens læregutt er en storslagen fortelling fra 1500- og 1600-tallets Istanbul, hjertet i det veldige osmanske riket.

Denne boken er skrevet av forfatteren Elif Shafak Elif Shafak 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Kjøp Arkitektens læregutt fra Bokklubber Arkitektens læregutt er en storslagen fortelling fra 1500- og 1600-tallets Istanbul, hjertet i det veldige osmanske riket.

RELATERTE BØKER