Arkitektens læregutt

Arkitektens læregutt - Elif Shafak | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elif Shafak
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Arkitektens læregutt.pdf
ISBN
2598041796459

BESKRIVELSE

Arkitektens læregutt er en storslagen fortelling fra 1500- og 1600-tallets Istanbul, hjertet i det veldige osmanske riket. Tolv år gamle Jahan kommer til byen som elefanttemmer, og faller for sultanens skjønne datter. I palasset blir han tatt under vingene til sjefarkitekten Sinan og får være med på byggingen av noen av verdens mest fantastiske bygninger. Men farlige understrømmer truer hoffet og imperiet, og mektige krefter motarbeider arkitekten og hans læregutt. Den tyrkiske forfatteren Elif Shafak har skrevet en vakker og uforglemmelig fortelling om kjærlighet og vennskap, om rå maktutøvelse og om vilkårene for menneskelig og kunstnerisk frihet. Romanen bygger på historiske hendelser, og er ikke minst en kjærlighetserklæring til sagnomsuste Istanbul, som i over to tusen år har vært den viktigste møteplassen mellom Europa i vest og Asia i øst. [Terningkast 6] «Dette er absolutt vårens favoritt.» - Eva Myklebust, Fædrelandsvennen «Ei bok å flytte inn i ... ein medrivande roman.» - Marta Norheim, NRK

Ønskes kjøpt. Elif Shafaq bok Torget Ønskes kjøpt Fritid, hobby og underholdning Bøker og blader Skjønnlitteratur.

Tolv år gamle Jahan kommer til byen som elefanttemmer, og faller for sultanens skjønne datter. Arkitektens læregutt er en eventyrlig roman fra Istanbul fra en tid da flere av de mektige konstruksjonene vi kjenner og forbinder med byen, ennå var i støpeskjeen. I rammene av historiske hendelser og faktiske personer i det sagnomsuste møtepunktet mellom Asia og Europa, oppstår en uforglemmelig fortelling - om kjærlighet og vennskap, rå maktutøvelse og om vilkårene for menneskelig ... Kjøp Arkitektens læregutt fra Bokklubber Arkitektens læregutt er en storslagen fortelling fra 1500- og 1600-tallets Istanbul, hjertet i det veldige osmanske riket.

RELATERTE BØKER