Alt du kan bli

Alt du kan bli - Emily Winfield Martin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emily Winfield Martin
DIMENSJON
6,8 MB
FILNAVN
Alt du kan bli.pdf
ISBN
2536355813420

BESKRIVELSE

En ny barnebok-klassiker for de aller minste! Verdens vakreste gavebok til dåp, baby shower og bursdag. Påkostet gavebok med tre fortellinger som varmer og rører. Gjennom en vakker, poetisk tekst og eventyrlige tegninger uttrykker forfatteren den store kjærligheten foreldre føler for et lite barn. Forfatteren viser oss en inkluderende, åpen verden, hvor barn kan bli alt de drømmer om. Hva vil du bli? Modig og dristig, kreativ og leken? Det meste er mulig, du kan bli den DU har lyst til å bli.En bok å drømme seg bort i sammen, igjen og igjen! «En helt spesiell, fortryllende bok med vakre vers og eventyrlige illustrasjoner. Martins retroaktige tegninger er perfekt for et barnerom - du blir nesten fristet til å rive ut noen av sidene, ramme dem inn og henge dem opp på veggen.»The New York Times«Minner litt om klassiske eventyr - men med en forfriskende vri.»The Atlantic Wire

Forfatter: Emily Winfield Martin: Utgitt: 2019: Forlag: Fontini forlag: Seom boka er ledig. Dette er en varm fortelling om hva foreldre føler når de ser på sine barn.

1) Kan jeg kutte ned alle trær på min egen tomt uten å varsle eller konferere med naboen? - Så lenge det er din tomt trenger du ikke høre med naboen om det er greit at trærne kuttes. Bli ettertraktet på jobbmarkedet. Med utdanning blir du ettertraktet på jobbmarkedet, men det kan virke uoverkommelig å skulle bestemme deg for hva du skal studere.

RELATERTE BØKER