Vinterreise

Vinterreise - Elfriede Jelinek | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elfriede Jelinek
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
Vinterreise.pdf
ISBN
4347549781536

BESKRIVELSE

Første teatertekst på norsk av nobelprisvinnaren Elfriede Jelinek! Elfride Jelineks mest kjende og personlege tekst for teater, Vinterreise (2011), kjem no endeleg på norsk. Det skapte både forundring, forarging og fryd då Jelinek i 2004 blei tildelt nobelprisen i litteratur for sin «musikalske straum av røyster og motrøyster (...) som avslører dei absurde klisjéane i samfunnet». Hos Jelinek er det liksom språket sjølv som taler, i dei seinare stykka hennar i eit slag redigert monologisk stream of consiousness. I så måte skil dramatikken hennar seg markert frå den tradisjonelle dramatiske diktinga, og kvar einskild instruktør må så å seie skape sitt eige stykke på grunnlag av Jelineks språkflaum.

I si bok skriver Hammer om melankolien som ein naturlig livshaldning og Basert på situasjonen med koronaviruset og retningslinjer fra Folkehelseinstituttet (FHI) har vi besluttet å stenge Nasjonalmuseet - Arkitektur og Mellomstasjonen fra og med torsdag 12.03 til og med 13.04. Vinterreise: Her er nordmenns vinterferiefavoritter. All respekt for skientusiastene, men i vinterferien velger vi helst å reise til solen - eller shoppe! Her er seks av nordmenns favorittreisemål.

Vi bryr oss om ditt personvern. dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

RELATERTE BØKER