Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok

Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok - Jarle Nermark, Leif N. Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Nermark, Leif N. Olsen
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok.pdf
ISBN
7708931095380

BESKRIVELSE

Trafikalt grunnkurs er et tiltak fra myndighetenes side for å bedre sikkerheten for den som skal øvingskjøre og senere ut som selvstendig trafikant på eget ansvar. Kurset vil også danne grunnlaget for nye læreplaner i alle førerkortklasser. Opplæringen fokuserer på risiko i trafikken og bidra til selvkritisk vurdering og selvinnsikt.

Her lærer eleven om blant annet: ... Trafikalt grunnkurs er på 17 timer og skal gi grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører. Veien til førerkortet.

Husk alltid å ha med deg legitimasjon. Førstehjelp og mørkekjøring er obligatorisk for alle. I serien Veien til førerkortet møter eleven først teoriboka Trafikalt grunnkurs.

RELATERTE BØKER