Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok

Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok - Jarle Nermark, Leif N. Olsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Nermark, Leif N. Olsen
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok.pdf
ISBN
2405593385674

BESKRIVELSE

Trafikalt grunnkurs er et tiltak fra myndighetenes side for å bedre sikkerheten for den som skal øvingskjøre og senere ut som selvstendig trafikant på eget ansvar. Kurset vil også danne grunnlaget for nye læreplaner i alle førerkortklasser. Opplæringen fokuserer på risiko i trafikken og bidra til selvkritisk vurdering og selvinnsikt.

Kurset er obligatorisk og må gjennomføres før du kan gå i gang med øvelseskjøringen. Trykk på Trafikalt Grunnkurs under for å få opp kommende kurs og påmelding til kurs. Her finner du alle bøker i serien «Veien til førerkortet».

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) arbeider for god trafikkopplæring og står bak Norges mest leste teoribok "Veien til førerkortet", samt en mengde andre læremidler. Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs; lærebok av Jarle Nermark , Leif N. Olsen heftet, 2017, Norsk (bokmål), ...

RELATERTE BØKER