Uten gluten

Uten gluten - Anja Skjævestad, Birgit Kolboe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anja Skjævestad, Birgit Kolboe
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Uten gluten.pdf
ISBN
6433937442264

BESKRIVELSE

Med denne kokeboken i samlingen behøver du ikke lenger tråle nettet eller tradisjonelle kokebøker etter de naturlig glutenfrie godbitene. Anja Skjævestad og Birgit Kolboe har gjort jobben for deg. Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. I 2011 ble hun diagnostisert med cøliaki. Birgit er journalist, ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av åttitallet. De to har latt seg inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag kun spiller en birolle og funnet frem til europeiske tradisjonsretter som aldri har inneholdt hvete eller som smaker minst like godt uten. Kort sagt: ekte mat

Lag rødsausen selv - det blir mye bedre! Rødsaus er en klassiker, men jeg synes ikke den du får fra pose smaker noe som helst. Lik "Snadder uten gluten" på Facebook. Den nye boken er ferdig trykket! Klikk på bildet for å komme til kjøp av boken på nettet.

Del. Brød og rundstykker er noe av det som blir ofte savnet av glutenallergikere. 6 oppskrifter på deilige kaker uten melk, gluten og egg #glutenfri #vegansk.

RELATERTE BØKER