Torsdagstribunalet

Torsdagstribunalet - Michel Laub | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michel Laub
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Torsdagstribunalet.pdf
ISBN
5039925152084

BESKRIVELSE

Ubehagelig og spennende roman om hevn på sosiale medier Walter og José Victor har i en årrekke utvekslet e-poster der de utleverer seg selv og andre, uten filter, aggressivt og sarkastisk. De skriver om sex, utroskap, sykdom og svik. E-postene er skrevet i fortrolighet og må for all del ikke komme ut. Og så skjer akkurat det: Eksen til José Victor oppdager at han har vært utro, skaffer seg tilgang til e-postene og legger dem ut på nettet - vår tids offentlige rettersted, der det verken er rom for nyanser eller tilgivelse. Torsdagstribunalet er en rå, ubehagelig og intelligent roman om forhold, vennskap og heksejakt i sosiale medier. Michel Laub er omtalt som den nye generasjonens beste brasilianske forfattere og fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Fallet. Dagboknotater (Diário da queda, Gyldendal 2014). Torsdagstribunalet er hans sjuende roman.

Torsdagstribunalet er hans sjuende roman. Kjøp dine ebøker hos EBOK.NO! Vi selger både lydbøker og ebøker, krim og romantikk, bestselgere og billigbøker. Les og lytt til bøkene i våre apper for iPad, iPhone og Android eller les på Kindle. Torsdagstribunalet er en rå, ubehagelig og intelligent roman om forhold, vennskap og heksejakt i sosiale medier.

Last ned utdrag ... I dag spinner anbefalingene mellom fransk tv-serie med Eric Cantona i en av rollene, brasiliansk bok om aids og lynsjestemning på nett og tv-serie om russiske Katarina den store. Torkil snakker om «En helvetes jobb» på Netflix, Ana har med boka Torsdagstribunalet mens Mona anbefaler HBO-serien The Great. Torsdagstribunalet.

RELATERTE BØKER