Tilgi det virkeliges blomstring

Tilgi det virkeliges blomstring - Casper André Lugg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Casper André Lugg
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Tilgi det virkeliges blomstring.pdf
ISBN
3225656163620

BESKRIVELSE

Casper André Lugg har gjennom sitt lyttende og konsentrerte uttrykk vist seg som en av våre sterkeste poeter. Diktene hans kjennetegnes av en sjelden våkenhet for erkjennelsene som ligger i møtet med omgivelsene, særlig hva angår troen og naturen, og formmessig preges de av en stor billedskapende evne. Tilgi det virkeliges blomstring er dedikert til det åpne øyeblikket, hvor tilgivelsen blir en måte å være til på, heller enn et mellommenneskelig konsept. Denne tilstedeværelsen blir diktets måte å forbinde seg med verden på, som noe selvstendig og likestilt; en organisme.

Tilgi det virkeliges blomstring. Casper André Lugg.

På besøk hos Casper André Lugg og hans siste diktsamling Tilgi det virkeliges blomstring Reporter Annelita Meinich er i nærheten av Engelsviken i Østfold der den tynne lille boka Tilgi det virkeliges blomstring, ble til. Vis mer.

RELATERTE BØKER