Tilgi det virkeliges blomstring

Tilgi det virkeliges blomstring - Casper André Lugg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Casper André Lugg
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Tilgi det virkeliges blomstring.pdf
ISBN
4872766113861

BESKRIVELSE

Casper André Lugg har gjennom sitt lyttende og konsentrerte uttrykk vist seg som en av våre sterkeste poeter. Diktene hans kjennetegnes av en sjelden våkenhet for erkjennelsene som ligger i møtet med omgivelsene, særlig hva angår troen og naturen, og formmessig preges de av en stor billedskapende evne. Tilgi det virkeliges blomstring er dedikert til det åpne øyeblikket, hvor tilgivelsen blir en måte å være til på, heller enn et mellommenneskelig konsept. Denne tilstedeværelsen blir diktets måte å forbinde seg med verden på, som noe selvstendig og likestilt; en organisme.

14:34 Ingen kommentarer: Send dette via e-post Blogg dette! Del på Twitter Del på Facebook Del på Pinterest. Etiketter: Lugg.

Omtalen er utarbeidet av BS. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Kjøp Tilgi det virkeliges blomstring. Casper André Lugg har gjennom sitt lyttende og konsentrerte uttrykk vist seg som en av våre sterkeste poeter.

RELATERTE BØKER