Skolestart minnebok

Skolestart minnebok - Inger Landsem | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Landsem
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Skolestart minnebok.pdf
ISBN
4375633537891

BESKRIVELSE

Skolestart Minnebok Den første skoledagen er en dag de fleste husker noe fra. Det er den kanskje viktigste dagen i et barns liv. Ja, den er viktig også for foreldre og besteforeldre. Fra å være et lekende barn skal nå skole med læring og ansvar på vei mot voksenlivet prege barnets oppmerksomhet. Men mange detaljer og faktiske opplysninger kan lett gå i glemmeboka. Skolestart er ei minnebok om første skoledag. Der er det laget til plass for å skrive ned litt om førsteklassingens store dag: Hvor og når, skoleveien, den første læreren og de nye vennene, hva de lekte og størrelser på hender og føtter, samt mye annet. Det er satt av plass til å lime inn bilder og tegne. Og ikke minst skoleguttens egne kommentarer. Minneboka fra skolestart er et verdifullt minne å ta med seg videre i livet - og ikke minst når egne barn en gang i tida skal følges på skoleveien. Siden dette er en personlig bok finnes den i to varianter - en der hovedpersonen er illustrert som jente og en der hovedpersonen er illustrert som gutt. Bøkene er ellers helt identiske. ISBN 978-82-8077-158-2. Innbundet, kr 139,-. www.gaidaros.no

3. rekke Alf Reidar Støle, Tove Christensen, Leif Torstein Udø, Marion Løland og Svein Erik Tjomsland. TIDLIG SKOLESTART: Er ikke 5-6-åringene for små til å møte de stadig voksende kravene skolen kommer med allerede i 1.

199,-NÅ 174,-Skolestart. Fra 6-8 år Kirsten Brustad.

RELATERTE BØKER