Paw Patrol; På spennende oppdrag (med klaffer)

Paw Patrol; På spennende oppdrag (med klaffer) Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
Paw Patrol; På spennende oppdrag (med klaffer).pdf
ISBN
8727904055723

BESKRIVELSE

Bli med Ryder og valpene i Paw Patrol på deres neste oppdrag! En spennende og morsom bok med over 30 klaffer som kan åpnes!

Mål: Ca 8,5 cm lang og 4 ... PAW Patrol har full kontroll i PAW Patrol: On a Roll til PS4! Ingen jobb er for stor, ingen valp er for liten! PAW Patrol er klar til å redde dagen i Adventure-bukta med 16 spennende redningsoppdrag, men de kan bare gjøre dette med din hjelp! Paw Patrol Ingen jobb er for stor og ingen valp er for liten, bli med Ryder og hans redningsvalper på spennende oppdrag i Adventure Bay! Vi har et stort utvalg Paw Patrol leker til extra gode priser. Søg på dr.dk; Paw Patrol. DR Ramasjang | 1 SÆSON.

Paw Patrol handler om de 6 heltemodige valpene Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma og Skye - som er ledet av en teknisk interessert gutt som heter Ryder. Sammen jobber de hardt for å beskytte sitt lille samhold.

RELATERTE BØKER