Norrøne guder

Norrøne guder - Neil Gaiman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Neil Gaiman
DIMENSJON
10,37 MB
FILNAVN
Norrøne guder.pdf
ISBN
2885355349387

BESKRIVELSE

I denne gjenfortellingen av gamle norrøne myter begynner Gaiman på klassisk vis med verdens skapelse og ender med ragnarok. Men med sin komprimerte og humoristiske fortellerstil får Gaiman frem nye sider ved historiene. Norrøne guder - fra Yggdrasil til ragnarok er en fantastisk introduksjon til norrøn mytologi for dem som ikke allerede kjenner den og en ny og annerledes tilnærming for andre. NEIL GAIMAN ble født i England i 1960, men har de siste årene bodd i USA. Etter at han slo gjennom med tegneserien Sandman, har han skrevet en rekke kritikerroste bøker for barn og voksne, inkludert Neverwhere, Stjernestøv, Amerikanske guder, Kirkegårdsboken og Coraline. Han har en stor tilhengerskare over hele verden og blir av mange regnet som en av de største fornyerne av fantasysjangeren.

Saa var det en dag at guden Frøy, som var søn av Njord og Skade, hadde satt sig i Lidskjalv og saa ret ut over alle verdener. Men da han saa nordover til Jotunheimen, fik han paa en gaard øie paa et stort og ... I denne gjenfortellingen av gamle norrøne myter begynner Gaiman på klassisk vis med verdens skapelse og ender med ragnarok.

Sammen med brødrene sine skapte Odin verden og menneskene. Blant gudene var Odin den mektigste.

RELATERTE BØKER