Nedtegnelser fra en populær partyjente - NOT!

Nedtegnelser fra en populær partyjente - NOT! - Rachel Renée Russell | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Renée Russell
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Nedtegnelser fra en populær partyjente - NOT!.pdf
ISBN
4776749791023

BESKRIVELSE

Nikki har omsider begynt å finne seg til rette på den nye skolen sin. Hun har fått gode venner, og hennes drømmeprins Brandon har spør om hun vil samarbeide med ham på skolen. Hallo?! Dette ser da lovende ut! Men så overhører Nikki at den slemme, men akk så populære Mackenzie, skryter av at hun skal gå på halloween-festen sammen med Brandon. Skuffet går Nikki med på å være med på lillesøsterens barnslige halloween-fest i stedet. Før hun oppdager at Mackenzie har løyet hele tiden, og at Nikki likevel har mulighet til å gå med Brandon. To fester, stort dilemma ? hva skal en stakkars jente gjøre?

Hun har fått gode venner, og hennes drømmeprins Brandon har spurt om hun vil samarbeide med ham på skolen. Hallo?! Dette ser da lovende ut! Kjøp Nedtegnelser fra et populært liv - NOT! ; Nedtegnelser fra en populær partyjente - NOT! fra Bokklubber Dustedagboka er blitt en kjempesuksess! Disse bøkene går rett hjem hos jenter fra 9 til 13, og på denne utgivelsen får du seriens to første bøker samlet på én lydbok! Dustedagboka 1: Nikki er ny på skolen og ønsker seg en plass i SKP-gjengen (søt, kul og populær). Nedtegnelser fra en populær partyjente - NOT! Russell, Rachel Renée.

Dramaet fortsetter i Dustedagboka 14 - Nedtegnelser fra en ny BFF - NOT!! Baksidetekst. Send til.

RELATERTE BØKER