Moralske tekster

Moralske tekster - Georg Johannesen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
7,57 MB
FILNAVN
Moralske tekster.pdf
ISBN
9796531193943

BESKRIVELSE

Enda en klassiker fra Georg Johannesen! Moralske tekster kan sees som en forlengelse av Om den norske tenkemåten (1975) og Om den norske skrivemåten (1981). Boken inneholder kortere og lengre tekster om lesemåter, retorikkens etikk, essayet som sjanger, språkbruksanalyse og lesninger av tre sentrale norske forfatterskap: Bjørnstjerne Bjørnson, Alexander Kielland og Christian Krohg.

Alle kunnskaper en trenger, også de moralske, blir lært fra omgivelsene. På grunnlag av dette mener flere forskere at man kan finne ut hvor langt en person har kommer i den moralske utviklingen, ved å studere den ytre atferden. EKSEMPEL PÅ MORALSKE DILEMMAER (ungdommer/voksne): 1.

Opphavsretten er tidsbegrenset, som hovedregel til 70 år etter utløpet av opphavspersonens dødsår. Kjøp Moralske tekster fra Bokklubber Boken inneholder korte og lange tekster om bl.a. lesemåter, retorikkens etikk, essayet som sjanger, språkbruksanalyse og nylesning av tre sentrale norske forfatterskap: B.

RELATERTE BØKER