Med beina på nakken

Med beina på nakken - Arne Svingen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Svingen
DIMENSJON
12,84 MB
FILNAVN
Med beina på nakken.pdf
ISBN
9635277955930

BESKRIVELSE

En intens bok om fedre og sønner, og om et desperat forsøk på en ny start. Eirik sitter på et tog nedover i Europa med faren sin. Han vet ikke hvor de skal. Han vet ikke hva de skal. Det eneste han vet, er at livet hans plutselig ble snudd helt på hodet. Med beina på nakken.er en bok om fedre og sønner, og om et desperat forsøk på en ny start. Det handler om nye vennskap og reservefamilier, om et søkk i gulvet og Frankenstein, og om å spille fotball i rullestol..Men mest av alt handler det om en far som bare vil sin sønn godt, men som ikke får det helt til. En varm, gripende og original roman for slukealderleserne om et sårt og viktig tema. Fra forfatteren som har gitt oss kritikerroste.Primitive pungdyr,.Sangen om en brukket nese.og mange flere. - Du skjønner at alt blir annerledes nå? sier pappa og ser på meg. Jeg nikker. - Det er oss to nå, Johnny, fortsetter pappa og lar en pekefinger sveve mellom oss. Jeg liker ikke at pappa kaller meg Johnny. For jeg heter Eirik. Det kan jeg bevise i passet som jeg ikke har med.

Ved bruk av bur er det ikke nødvendig å ta bein fra hoftekammen, ... med unntak av forskning på kronisk nakkeslengssyndrom, er beskjeden. Med beina på nakken; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Fedre og sønner; Fosterbarn; Familieforhold; År: 2015; Noter: Eirik og faren er på rømmen på tog nedover i Europa etter å ha flyktet fra Eiriks fosterforeldre i Norge.

Eirik sitter på et tog nedover i Europa med faren sin. Han vet ikke hvor de skal.

RELATERTE BØKER