Matematikk i praksis

Matematikk i praksis - Tor Gulliksen, Amir M. Hashemi, Arne Hole | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Gulliksen, Amir M. Hashemi, Arne Hole
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Matematikk i praksis.pdf
ISBN
6338134450631

BESKRIVELSE

Matematikk i praksis er skrevet for studenter innenfor ulike realfaglige retninger ved universiteter og høgskoler. På en lettfattelig og engasjerende måte viser forfatterne med en rekke eksempler og oppgaver hvordan matematikk kan brukes for å løse praktiske problemer både i dagliglivet og i fag som biologi, medisin, fysikk og kjemi. Boken gir en innføring i matematiske metoder, og inneholder sentrale emner som funksjoner av en og flere variable, derivasjon, integrasjon, differensiallikninger og lineær algebra. Fremstillingen er gjennomgående fokusert på matematikkens praktiske nytteverdi og tilknytning til andre fag. Passende bakgrunn for å bruke denne boken vil være to år med matematikk fra videregående skole. I denne sjette utgaven av Matematikk i praksis er oppgavematerialet utvidet, og det er foretatt en del strukturmessige endringer.

Takk til Erik ved Mandal vgs. 20.11.2017: Magisk kvadrat er blitt bedre. Matematikk i praksis er skrevet for studenter innenfor ulike realfaglige retninger ved universiteter og høgskoler.

La oss se på to eksempler: Eksempel Lærerstudenters affekt av utforskende matematikk En kvalitativ studie av lærerstudenters affekt av utforskende matematikk, før og etter å ha gjennomført utforskende matematikk i praksis. —" Rolf Bergvik og Øyvind Erichsen Masteroppgave for lærerutdanning 5.-10.

RELATERTE BØKER