Marikken

Marikken - Astrid Lindgren | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Marikken.pdf
ISBN
4894567133376

BESKRIVELSE

Nytt opplag!Marikken har så mange gale påfunn og tenker seg aldri om, før etterpå. Da angrer hun og er lei seg. Lillesøster Lisabet er søt og snill, og blir med på alt det søsteren finner på. En dag er hun Moses i sivet. Best som de leker ved brygga, faller begge i vannet. De blir reddet av nabogutten Abbe. Han er flink til å bake kringler og fortelle fine historier. Men den vidløftige unge damen er ikke lenge i ro, og snart vil hun ut å fly, utstyrt med pappas paraply. © FS Informasjonstjenester

Det som er vanlige navn blant foreldre- og besteforeldregenerasjonen, er typiske navn som vordende foreldre prøver å unngå. Svensk familiefilm fra 1980 basert på Astrid Lindgrens bøker. Marikken mener aldri å lage trøbbel, men det blir ikke alltid som hun har tenkt seg.

Vi har også nettbutikk. Velkommen innom oss.

RELATERTE BØKER