Ludde 2

Ludde 2 - Ulf Löfgren | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulf Löfgren
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Ludde 2.pdf
ISBN
9681722290291

BESKRIVELSE

HUMOR FOR SVÆRT SMÅ MENNESKERVet du hvem Ludde er? Han er en liten tøykanin som har det veldig gøy, når han er alene og når han er sammen med vennene sine: Hasse, Ruske-Sara og alle de andre. Bli kjent med dem, da vel! I denne lydboken får du høre 5 fortellinger om Ludde og vennene hans og mange fine sanger om det som skjer med Ludde. Lydboken er fortalt og sunget av Inger Gundersen, og produsert av musiker Morten Fjøss Augustinius.

Her får se hvordan skjult mobbing foregår i en jentegjeng, der mobbegjengens intrikate maktspill stadig utvikles, velplanlagt og systematisk, samtidig som de balanserer det på en slik måte at det vanskelig lar seg avdekke. Ludde 2 Inga-Lill Söderström. Loading ...

Vanskelig å avdekke, vanskelig å forstå, forferdelig vanskelig å oppleve. Her får se hvordan skjult mobbing foregår i en jentegjeng, der mobbegjengens intrikate maktspill stadig utvikles, velplanlagt og systematisk, samtidig som de balanserer det på en slik måte at det vanskelig lar seg avdekke. Ludde 2 Inga-Lill Söderström.

RELATERTE BØKER