Løp som en jente

Løp som en jente - Alexandra Heminsley | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandra Heminsley
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Løp som en jente.pdf
ISBN
3013395214146

BESKRIVELSE

"Løp som en jente vil uten tvil få selv den mest innbitte sofasliter til å ville snøre på seg joggeskoene" ShapeUpFor Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Dette er en historie om hvordan du kan forelske deg i løping, og oppleve den samme barnslige gleden over å bevege kroppen som forfatteren gjør. Alle kan nemlig løpe, bare man gjør det riktig. Og her får du nyttige tips om utstyr, skadeforebygging og forberedelser til maraton. Dette er en kjærlighetserklæring til løping og en underholdende, engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur. "underholdende og gjenkjennelig." Tara "Løp som en jente" er ei morsom og annerledes bok om hvordan en nybegynner trener fram til sin første maraton og de utfordringene som hun møter underveis." Kondis

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Løp som en jente av Alexandra Heminsley (ISBN 9788202445775) hos Adlibris.com.

Ikke alvorlig, ikke veldig vondt, forhåpentlig ikke varig. Men like fullt - jeg har vondt i kneet, og når jeg kjenner etter har vondt både under hælen og oppetter leggen også. Løp som en jente book.

RELATERTE BØKER