Løp som en jente

Løp som en jente - Alexandra Heminsley | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandra Heminsley
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Løp som en jente.pdf
ISBN
4130659682447

BESKRIVELSE

"Løp som en jente vil uten tvil få selv den mest innbitte sofasliter til å ville snøre på seg joggeskoene" ShapeUpFor Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Dette er en historie om hvordan du kan forelske deg i løping, og oppleve den samme barnslige gleden over å bevege kroppen som forfatteren gjør. Alle kan nemlig løpe, bare man gjør det riktig. Og her får du nyttige tips om utstyr, skadeforebygging og forberedelser til maraton. Dette er en kjærlighetserklæring til løping og en underholdende, engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur. "underholdende og gjenkjennelig." Tara "Løp som en jente" er ei morsom og annerledes bok om hvordan en nybegynner trener fram til sin første maraton og de utfordringene som hun møter underveis." Kondis

Filmen viser tenåringer og voksne som får i oppgave å løpe, slåss eller kaste en ball «som en jente». Det er et bedrøvelig skue ... Alexandra Heminsley.

For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! "Løp som en jente vil uten tvil få selv den mest innbitte sofasliter til å ville snøre på seg joggeskoene" ShapeUp For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Den siste tiden har en reklamefilm fra Always blitt mye delt på sosiale medier. Filmen viser tenåringer og voksne som får i oppgave å løpe, slåss eller kaste en ball «som en jente».

RELATERTE BØKER