Løp som en jente

Løp som en jente - Alexandra Heminsley | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandra Heminsley
DIMENSJON
5,33 MB
FILNAVN
Løp som en jente.pdf
ISBN
1298189435156

BESKRIVELSE

"Løp som en jente vil uten tvil få selv den mest innbitte sofasliter til å ville snøre på seg joggeskoene" ShapeUpFor Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Dette er en historie om hvordan du kan forelske deg i løping, og oppleve den samme barnslige gleden over å bevege kroppen som forfatteren gjør. Alle kan nemlig løpe, bare man gjør det riktig. Og her får du nyttige tips om utstyr, skadeforebygging og forberedelser til maraton. Dette er en kjærlighetserklæring til løping og en underholdende, engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur. "underholdende og gjenkjennelig." Tara "Løp som en jente" er ei morsom og annerledes bok om hvordan en nybegynner trener fram til sin første maraton og de utfordringene som hun møter underveis." Kondis

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Løp som en jente av Alexandra Heminsley (ISBN 9788202445775) hos Adlibris.com.

Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris. 379,- Andre bøker fra forfatter.

RELATERTE BØKER