Keeperkongen

Keeperkongen - Atle Berge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Berge
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
Keeperkongen.pdf
ISBN
2999990679154

BESKRIVELSE

Du har vel høyrt om Keeperkongen? Det er ingen i Barcelona-gjengen som likar å stå i mål, men ingen hatar det så mykje som Aleksander. No er det hans tur igjen, sjølv om dei tapte 7-0 sist han måtte vere keeper ... Denne gongen har trenaren henta inn eksperthjelp til treninga. Kan Keeperkongen lære Aleksander å ta ballen med hendene? Keeperkongen er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapt for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Leseland nivå 3.

Se flere bøker fra Atle Berge. Keeperkongen klarer å løyse flokane. Aleksander er god til å styre spelet på banen og viser seg å vere ein dyktig kaptein, og Eivind finn sin plass i målet som keeper.

No har trenaren henta inn eksperthjelp for å sjå om det kan hjelpe. Dette er den tredje boka o Standard kjøpsvilkår.

RELATERTE BØKER