Jeg skal ta vare på deg

Jeg skal ta vare på deg - Gunn Marit Nisja | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Marit Nisja
DIMENSJON
9,35 MB
FILNAVN
Jeg skal ta vare på deg.pdf
ISBN
4637196642910

BESKRIVELSE

Det er en helt vanlig kveld på Viljas studenthybel da moren ringer. Samtalen blir derimot alt annet enn vanlig. Moren snakker forvirret og usammenhengende. Har hun drukket? Det pleier hun ikke. Skremt tar Vilja affære, og moren blir lagt inn på det lokale sykehuset. Da Vilja ankommer, kan legen fortelle at moren er rammet av akutt hjernesykdom. I samme drøm er en roman om livets brå omveltninger - en fortelling om en datter som må ta ansvar for morens framtid så vel som sin egen, og de dilemmaer det medfører. Men også historien om en splittet familie som forsøker å vokse sammen omkring noe nytt. Gunn Marit Nisja skriver lavmælt og fint om vanlige menneskers liv og drømmer.

... slik at de vil klare å ta seg av personen med demenslidelse. Så ikke vær sint på meg fordi jeg har gått fra deg.

4) Må jeg ta ut planlagte feriedager hvis jeg er permittert? Ja. - Jeg kan jo uansett ikke ta med ... Og minner om at hun blant annet har et stort investeringsselskap som skal tas vare på.

RELATERTE BØKER