Jeg leser og skriver

Jeg leser og skriver - Anne Kari Aschim | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Kari Aschim
DIMENSJON
3,46 MB
FILNAVN
Jeg leser og skriver.pdf
ISBN
7278996330757

BESKRIVELSE

Lærerens bok forklarer hvordan bøkene skal brukes, samtidig som den gir tips og råd - og litt teori om leseopplæring. De to elevbøkene skal brukes parallelt. Elevene skal altså ikke arbeide seg gjennom hele Bokstavboka før de tar Oppgaveboka i bruk. I begge bøkene er bokstavene delt inn i tre grupper med en fargekode til hver gruppe. I den første gruppen, der sidene er merket med gult, gjennomgås 10 bokstaver. De neste gruppene, merket med grønt og lilla, har 7 bokstaver hver. Inndelingen er gjort slik fordi det er viktig at barna får mange bokstaver de kan bruke helt fra starten av. Da er det lett å lage ord. Oppgavene i Oppgaveboka kan brukes som hjemmearbeid eller selvstendig arbeid på skolen, mens elevene blir kjent med neste bokstavgruppe.Maler for bokstavskriving, som nevnes på side 12 i Lærerens bok finner du under fanen Tilleggsmateriell.

Jeg liker ikke å spille PC-spill. Du kan også dele opp tavlen i to deler, en «liker-side» og en «liker ikke-side».

Disse bøkene er basert på en fonologisk leseopplæring med en hurtig ... Jeg leser og skriver Jeg leser og skriver er et opplegg for leseopplæringen på 1. trinn, altså for den første lese- og skriveopplæringen.

RELATERTE BØKER