Eventyr fra Mummidalen. Aktivitetsbok med over 100 klistremerker

Eventyr fra Mummidalen. Aktivitetsbok med over 100 klistremerker En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
Eventyr fra Mummidalen. Aktivitetsbok med over 100 klistremerker.pdf
ISBN
4680402098389

BESKRIVELSE

Denne fine aktivitetsboka er inspirert av Eventyr fra Mummidalen og vil falle i smak hos alle som er glad i Tove Janssons fortellinger. Boka oppfordrer til kreativ utfoldelse og til å gå ut og å la seg inspirere av naturen.Noen oppgaver er veldig enkle, andre hjelper deg å koble av, og noen vil oppmuntre til å tenke annerledes. Hver side hjelper deg å legge merke til alt det vakre i verden - slik Mummifamilien gjør.

I aktivitetsbøker og klistremerkebøker er scenen ... Cappelen Damm er Norges største forlag, og utgir over 1500 nye titler årlig. Denne katalogen inneholder alle bøkene for allmennmarkedet våren 2020.

Bøkene tar utgangspunkt i Janssons barndomsminner fra sommerferier i den finske skjærgården. Mummitrollet og de andre folkekjære karakterene fra mummidalen er tilbake i ny drakt og med en ny helaftens animasjonsfilm på kino. (se filmtrailer nederst i artikkelen) Jul i Mummidalen.

RELATERTE BØKER