Det var vi

Det var vi - Golnaz Hashemzadeh Bonde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Golnaz Hashemzadeh Bonde
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Det var vi.pdf
ISBN
1094372935994

BESKRIVELSE

Hele livet har hun overlevd. Men fortsatt vet hun ingen ting om det å leve.Nahid treffer Masood den kvelden hun feirer at hun har kommet inn på universitetet. Frihetskampen treffer dem som et stjerneregn. De er udødelige. Men revolusjonen viser seg å ha en mye høyere pris enn de har kunnet forestille seg, og snart må de flykte fra Iran for ikke å miste alt. Tretti år senere får Nahid beskjed om at hun har kreft, sannsynligvis har hun bare seks måneder igjen å leve. Hun er utslitt av å kjempe og samtidig rasende på sykdommen, på sykehuspersonalet, på livet. Og ikke minst på sin egen datter, som ikke er i stand til å bære sin mors smerte sammen med henne. Men samtidig som Nahids eget liv ebber ut, spirer et nytt. Nahid skal bli bestemor, om hun bare holder seg i live lenge nok. Kanskje var ikke alt forgjeves likevel? Det var vi er en roman som undersøker hva vi skylder våre nærmeste og hva tap gjør med oss, fortalt på en måte som vibrerer av sinne og sorg, men også livsglede.

Vi var ikke svært nær, men jeg kjente henne godt nok til at jeg alltid opplevde det som en glede å treffe henne. Alt var klart på Melwood, vi er klare og det er veldig godt å være tilbake, sier han. Han forteller at det inne på Melwood nå er lagt opp til sperringer og enveistrafikk for å unngå smittepunkter.

Du må fortsatt gjøre jobben din, og du så at Marin er ... - I ettertid kan vi alltid sitte og si at det og det tiltaket kanskje ikke var nødvendig, men det er vanskelig å si om det er summen av tiltakene som gjorde at vi fikk de gode resultatene så ... «Det har vi» er en vise skrevet av Otto Nielsen (1909-1982). Dette er den mest kjente av hans mange tekster fra krigsfangenskapet i Grini fangeleir 1943-45, og forteller mye om Nielsens evne til å omdanne erfaringer til kulturelt folkeeie.

RELATERTE BØKER