9 fra de ni verdener

9 fra de ni verdener - Rick Riordan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rick Riordan
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
9 fra de ni verdener.pdf
ISBN
1905353514331

BESKRIVELSE

En etterlengtet oppfølger til Magnus Chase-serien. Bli med på enda en uforglemmelig reise gjennom Riordans rike univers! Selv om trilogien om Magnus Chase og gudene fra Asgård er avsluttet, har vi ikke sett det siste til favorittfolka våre fra de ni verdener. Bli med Hearthstone, Blitzen, Samirah, Alex, Jack, TJ, Mallory og mange flere på en uforglemmelig reise gjennom Riordans unike univers. Mens Magnus drar for å besøke sin kusine Annabeth, befinner vennene hans seg i noen ganske så stikkete, stinkende og hårete situasjoner: De må prøve å overliste lumske kjemper, grusomme vesener og geskjeftige guder. Klarer de å stagge Ragnarok, i det minste frem til Magnus kommer tilbake? Spin-off-tittel til Magnus Chase og gudene fra Åsgard - 9 historier om karakterene fra Magnus Chase-serien.

Disse heimene var på plassert i tre forskjellige nivåer. Alle de ni verdener var blitt skapt av Odin, og hans to brødre Vilje og Ve ut av ... Reis gjennom de ni verdenene med karakterene fra Magnus Chase-bøkene.

Kjøp boken 9 fra de ni verdener av Rick Riordan (ISBN 9788241918728) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER