123 skriv og tørk bort. 1 bok. 1 tavletusj

123 skriv og tørk bort. 1 bok. 1 tavletusj Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
123 skriv og tørk bort. 1 bok. 1 tavletusj.pdf
ISBN
4364809004892

BESKRIVELSE

Denne boka står selv mens du øver deg på å skrive tallene -.om og om igjen! Bare brett ut foten, så gjør den topplasserte spiralryggen det lett å bla sidene over, som på en flipover-tavle. Med tavletusjen kan du skrive tallene så mange ganger du vil. Blir en strek feil, er det bare å tørke den bort med en klut og prøve igjen. Hvert tall er illustrert med et tilsvarende antall gjenstander.

Boka har morsomme oppgaver som gradvis gir barnet bedre kontroll på penneføringen. Vi øver på å skrive bokstaver, telle og regne, og vi lærer om former, farger og dyr.

Sammenlign tilbud på Gjør det selv bok i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Her finner du alle våre bøker innen emnet aktivitetsbøker og aktivitetspakker for barn. Bokkilden - stort utvalg og billige bøker på nett Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår 2013 Oversetter Bergan, Brit Forlag "123 skriv og tørk bort.

RELATERTE BØKER