Vinter i Maine

Vinter i Maine - Gerard Donovan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerard Donovan
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Vinter i Maine.pdf
ISBN
9541024042500

BESKRIVELSE

Julius Winsome bor godt i skogen, i den gamle hytta, sammen med alle bøkene han arvet etter faren. Og Hobbes, hunden. Helt til den morgenen Julius finner Hobbes skutt i snøen. Hvordan retter man opp igjen tapet av en fullkommen kjærlighet? Vinter i Maine er en enestående roman om sorg, om språk, om ensomhet, om hevn. Presis og ubehagelig som en thriller, vakker og medrivende som et dikt - like fremmed og likevel menneskelig som bindene med Shakespeare som Julius leser foran peisen om kveldene. "Skremmende. Sært. Vakkert. Grusomt. Gerard Donovans "villmarksroman" fra de øde landskapene i nordlige Maine er hardkokt thriller, psykologisk roman og utsøkt poesi på en gang." Terningkast fem, Arne Hugo Stølan, VG

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Vinter i Maine handler om Julius Winsome, en eldre mann som er glad i hunden sin. Han bor ensomt i en stor skog, i en hytte som er fylt til randen av hans fars bøker.

"Skremmende. ... Julius Winsome bor sammen med hunden sin, Hobbes, i ei gammel hytte i skogen.

RELATERTE BØKER