Tredjemannsvern

Tredjemannsvern - Erlend Haaskjold, Nicolai V. Skjerdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Haaskjold, Nicolai V. Skjerdal
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Tredjemannsvern.pdf
ISBN
3714878349469

BESKRIVELSE

Boken inneholder oppgaver med veiledning i faget tredjemannsvern (dynamisk tingsrett, panterett og konkursrett). Boken er nyttig for alle som studerer faget - både nye og viderekomne - og kan brukes både til selvstudium, gruppestudium og i undervisning.Denne fjerde utgaven er oppdatert i henhold til de mange lovendringene som er kommet til siden forrige utgave. Den er også tilpasset utviklingen i de senere års rettspraksis. Erlend Haaskjold er partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche. Nicolai V. Skjerdal er partner i advokatfirmaet Hjort. Begge har i en årrekke undervist ved Det juridiske fakultet i Oslo.

Skjerdal er advokat og partner i Advokatfirmaet Hjort. Han underviser også ved Det juridiske fakultet i Oslo, blant annet innen fagområdene tredjemannsvern, konkurs og panterett. dynamisk tingsrett/tredjemannsvern; konkurs- og panterett; obligasjonsrett; sjørett; selskapsrett; internasjonal privatrett; finansmarkedsrett; Undervisning.

semester, vår 2005) På 1. semester holdes det kun forelsninger, kursene i tredjemannsvern holdes på 2.

RELATERTE BØKER