Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre

Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre - Hans Fredrik Marthinussen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Fredrik Marthinussen
DIMENSJON
5,69 MB
FILNAVN
Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre.pdf
ISBN
5312424486841

BESKRIVELSE

I takt med at jussen blir stadig mer kompleks og omfangsrik, blir det stadig vanskeligere virkelig å forstå den. I denne boken redegjør Hans Fredrik Marthinussen for den dynamiske tingsrettens grunnleggende strukturer og hensyn. Etter at han først har bygget en innledende teoretisk forståelse av grunnleggende hensyn og verdier, viser han gjennom utvalgte problemstillinger hvordan disse hensynene kan brukes i praksis. Han har valgt ut spørsmål som ikke lett og naturlig finner sin løsning i lovteksten, forarbeidene eller høyesterettspraksis, og derfor er godt egnet til å vise de grunnleggende argumentasjonsmønstrene i faget. Til slutt knyttes alt sammen i et avsluttende kapittel der de metodiske aspektene ved formueretten drøftes særskilt.Boken inneholder altså ikke en fullstendig gjennomgang av rettsreglene i den dynamiske tingsretten. Den skaper derimot forståelse av hvordan fagets regler skal tolkes og anvendes, og hvordan ulovfestede prinsipper, hensyn og eventuelt uklar lovtekst kan harmoniseres på en måte som er forutberegnelig for rettssystemets aktører.

Cappelen Damm Akademisk (Oslo 2016), 264 sider • Forholdet mellom panteretten og det sikrede kravet. Cappelen Akademisk (Oslo 2010), 594 sider Les Eksemplets makt boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside.

utgave, Hans Fredrik Marthinussen Hør vinner av faglitterært forfatterstipend, professor Hans Fredrik Marthinussen, fortelle om hvorfor boken Tredjemannsproblemene er en viktig og nyttig... Ønsker du å laste ned en Breakdown-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Breakdown og andre bøker av forfatteren Q. I takt med at jussen blir stadig mer kompleks og omfangsrik, blir det stadig vanskeligere virkelig å forstå den. I denne boken redegjør Hans Fredrik Marthinussen for den dynamiske tingsrettens grunnleggende strukturer og hensyn.

RELATERTE BØKER