Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre

Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre - Hans Fredrik Marthinussen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Fredrik Marthinussen
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre.pdf
ISBN
2506905694237

BESKRIVELSE

I takt med at jussen blir stadig mer kompleks og omfangsrik, blir det stadig vanskeligere virkelig å forstå den. I denne boken redegjør Hans Fredrik Marthinussen for den dynamiske tingsrettens grunnleggende strukturer og hensyn. Etter at han først har bygget en innledende teoretisk forståelse av grunnleggende hensyn og verdier, viser han gjennom utvalgte problemstillinger hvordan disse hensynene kan brukes i praksis. Han har valgt ut spørsmål som ikke lett og naturlig finner sin løsning i lovteksten, forarbeidene eller høyesterettspraksis, og derfor er godt egnet til å vise de grunnleggende argumentasjonsmønstrene i faget. Til slutt knyttes alt sammen i et avsluttende kapittel der de metodiske aspektene ved formueretten drøftes særskilt.Boken inneholder altså ikke en fullstendig gjennomgang av rettsreglene i den dynamiske tingsretten. Den skaper derimot forståelse av hvordan fagets regler skal tolkes og anvendes, og hvordan ulovfestede prinsipper, hensyn og eventuelt uklar lovtekst kan harmoniseres på en måte som er forutberegnelig for rettssystemets aktører.

Cappelen Damm Akademisk, 2. utgave (Oslo 2019), 274 sider • Tredjemannsproblemene.

Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven. Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre . ISBN 9788202555832, 2019, 1.

RELATERTE BØKER