Til Roy!

Til Roy! En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
Til Roy!.pdf
ISBN
1915626785686

BESKRIVELSE

Roy Jacobsen fyller 60, og feires med dette rikholdige festskriftet. En hyggelig hilsen til jubilanten og en interessant bok for de mange, mange som gleder seg over bøkene hans. Artikler, omtaler, dybdedykk, hilsener, innspill, tegning. Rørende, argumenterende, anekdotisk, tekstanalytisk og festanalytisk. Inspirerte bidrag fra venner i inn- og utland. Redaktør Janneken Øverland.

I motsetning til en rekke popkunstnere var ikke ... Proff.no gir deg rolleinformasjon om Roy Wilhelm Høiås. Se hans roller (7) og relasjoner (9) i næringslivet - og hvilke bransjer Roy Wilhelm Høiås er aktiv i. Proff.no gir deg rolleinformasjon om Roy Lennart Waage.

Forskjellen på denne sagaen og andre sagaer er at «Soga om Roy» er skrevet i moderne tid. Grunnen til dette er at forfatteren, Erlend Loe, i år 2000 fikk en utfordring av avisen Vårt Land om å skrive «ei moderne ættesoge». Kjøp Til Roy! fra Bokklubber Roy Jacobsen fyller 60, og feires med dette rikholdige festskriftet.

RELATERTE BØKER