Til Roy!

Til Roy! Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,23 MB
FILNAVN
Til Roy!.pdf
ISBN
7429181934497

BESKRIVELSE

Roy Jacobsen fyller 60, og feires med dette rikholdige festskriftet. En hyggelig hilsen til jubilanten og en interessant bok for de mange, mange som gleder seg over bøkene hans. Artikler, omtaler, dybdedykk, hilsener, innspill, tegning. Rørende, argumenterende, anekdotisk, tekstanalytisk og festanalytisk. Inspirerte bidrag fra venner i inn- og utland. Redaktør Janneken Øverland.

Se hans roller (7) og relasjoner (9) i næringslivet - og hvilke bransjer Roy Wilhelm Høiås er aktiv i. Proff.no gir deg rolleinformasjon om Roy Lennart Waage. Se hans roller (8) og relasjoner (14) i næringslivet - og hvilke bransjer Roy Lennart Waage er aktiv i. Biografiside til en stortingsrepresentant.

malte til å begynne med naturalistisk, gikk så over til en sterk forenkling av naturformene og var tidlig i 60-årene nådd fram til den delvis abstrakte ekspresjonisme som han siden arbeidet videre med . Motivenes utgangspunkt er naturen, f.eks.

RELATERTE BØKER