Sverre Skrot og ingenting

Sverre Skrot og ingenting - Harald Maximillian Stoltenberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Maximillian Stoltenberg
DIMENSJON
3,13 MB
FILNAVN
Sverre Skrot og ingenting.pdf
ISBN
8187195664081

BESKRIVELSE

Sverre Skrot bor på en gård sammen med moren sin. Hver dag drar Sverre rundt og samler skrot og sorterer alt sammen i riktige hauger. Det eneste moren er opptatt av er at Sverre skal bli kjæreste med en dame som kan lage mat, sy gardiner og danse flamenco. Men Sverre finner ingen dame. Han har ingen venner heller. En dag reiser moren bort, og Sverre kjeder seg. Naboen hans Lydia sier at han kan lage seg en venn, kanskje han kan finne noe på skrothaugen? Plutselig står Ingenting ved siden av Sverre. Men hvordan kan man være venn med Ingenting? Hva vil moren si når hun kommer hjem? Visste du at man plutselig kan havne i flamenco-land? At luftballong er et fint fremkomstmiddel? Eller at en fotball passer som et hode? At mødre kan være skikkelig sure og kjipe? Og hva skjer egentlig når man forelsker seg i Ingenting, og Ingenting forsvinner? «Sverre Skrot og Ingenting» er en historie spekket med varme, sprø påfunn og humor.

Han har ingen venner heller. En dag reiser moren bort, og Sverre kjeder seg. «Sverre Skrot og Ingenting» er en historie spekket med varme, sprø påfunn og humor.

januar kommer Harald M. Stoltenberg til Narvik Montessoriskole skole på forfatterturne i regi av DKS.

RELATERTE BØKER