Styrketrening - i teori og praksis

Styrketrening - i teori og praksis - Truls Raastad, Gøran Paulsen, Per Egil Refsnes, Bent R. Rønnestad, Alexander R. Wisnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Truls Raastad, Gøran Paulsen, Per Egil Refsnes, Bent R. Rønnestad, Alexander R. Wisnes
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Styrketrening - i teori og praksis.pdf
ISBN
9286751955555

BESKRIVELSE

Dette er en nyutviklet og svært grundig fagbok om styrketrening. Teorien i boka er fulgt opp med et stort utvalg av praktiske øvelser for riktige løfteteknikker og for trening av ulike muskelgrupper - med instruktive fotografier. Øvelsene er differensiert for- utrente personer- moderat trente personer- kroppsbyggere- toppidrettsutøvereBoka tar blant annet for seg- grunnleggende terminologi- tilpasning til styrketrening- prinsipper og metoder- effekten av styrketrening for ulike målgrupper- helsemessige konsekvenser og styrketrening som rehabilitering- effekten av styrketrening for utholdenhet, spenst og hurtighet- mekanismer bak muskelvekst

Produktbeskrivelse. Dette er en nyutviklet og ... Hvilken alder man er i når man er i puberteten er individuelt, men ofte skjer det når man er i alderen 9-15 år.

NB! Uansett alder er det viktig at treningen tilpasses treningsstatus. Altså legg opp treningen med en fornuftig progresjon.

RELATERTE BØKER