Styrketrening - i teori og praksis

Styrketrening - i teori og praksis - Truls Raastad, Gøran Paulsen, Per Egil Refsnes, Bent R. Rønnestad, Alexander R. Wisnes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Truls Raastad, Gøran Paulsen, Per Egil Refsnes, Bent R. Rønnestad, Alexander R. Wisnes
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
Styrketrening - i teori og praksis.pdf
ISBN
3460959072705

BESKRIVELSE

Dette er en nyutviklet og svært grundig fagbok om styrketrening. Teorien i boka er fulgt opp med et stort utvalg av praktiske øvelser for riktige løfteteknikker og for trening av ulike muskelgrupper - med instruktive fotografier. Øvelsene er differensiert for- utrente personer- moderat trente personer- kroppsbyggere- toppidrettsutøvereBoka tar blant annet for seg- grunnleggende terminologi- tilpasning til styrketrening- prinsipper og metoder- effekten av styrketrening for ulike målgrupper- helsemessige konsekvenser og styrketrening som rehabilitering- effekten av styrketrening for utholdenhet, spenst og hurtighet- mekanismer bak muskelvekst

Styrken bestemmes av forskjellige faktorer: muskelens tykkelse og lengde, fibertypesammensetningen, samt nervesystemets aktivering og kontroll av muskulaturen. Gjennom styrketrening er det mulig å påvirke disse faktorene.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Tall fra Norske utøvere, presentert i boken «Styrketrening - i teori og praksis», viser at de mannlige utøverne som scorer best på spensttester i snitt har hele 236 kg i knebøy - 270 % av sin egen kroppsvekt, mens tallene for kvinner er 126 kg - 210 % av egen kroppsvekt. Dette er en nyutviklet og svært grundig fagbok om styrketrening. Teorien i boka er fulgt opp med et stort utvalg av praktiske øvelser for riktige løfteteknikker og for trening av ulike muskelgrupper - med instruktive fotografier. Teori er når man vet alt, og ingenting stemmer.

RELATERTE BØKER