Spørsmål og svar om plast

Spørsmål og svar om plast - Katie Daynes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katie Daynes
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Spørsmål og svar om plast.pdf
ISBN
7908755765521

BESKRIVELSE

Høyaktuell miljøbok i populær serie. Denne boken svarer på alle slags spørsmål om plast. Kikk bak de 60 klaffene og finn svar på viktige spørsmål: Hva er plast? Hva er problemet med plast, og hvordan er plasten nyttig for oss? Hvordan kan plast skade dyr, og hvorfor havner så mye av plasten i havet? Sist men ikke minst: Hvordan kan vi alle bidra til en forandring? Visste du at bare i USA kjøper folk over 50 MILLIARDER plastvannflasker i året? Den populære Spørsmål og svar-serien består av spennende og morsomme faktabøker som passer fra 5 år. Kikk under klaffene og finn ut hva, hvor, hvordan, hvem, hvorfor og mye annet.

En rekke banker har som følge av kuttene også kuttet utlånsrenta til kundene sine. I denne boka er det over 60 klaffer man kan åpne med spørsmål og svar om plast. Kikk under klaffene og finn ut hva, hvor, hvordan, hvem, hvorfor og mye annet.

... Dette er penger som går til returselskapene som sørger for innsamling og gjenvinning av plast, papp, kartong etc. Høyaktuell miljøbok i populær serie.

RELATERTE BØKER