Spis deg ned i vekt

Spis deg ned i vekt - Sten Sture Skaldeman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sten Sture Skaldeman
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Spis deg ned i vekt.pdf
ISBN
1399539563883

BESKRIVELSE

Har du prøvd "alt" for å gå ned i vekt? Da kan denne boken forandre livet ditt for alltid. Lavkarbo er supereffektivt for å gå ned i vekt. Forfatteren har selv båret på over 60 kilos overvekt i store deler av sitt liv. Men det var før han endelig ble klar over at slanking ikke handler om å spise mindre og trene mer, men å spise på en måte som gjør kroppen i stand til å forbrenne fett. Spis god mat, men rydd vekk alt som øker blodsukkeret og trigger fettlagringen. Du får god mat på bordet, og vil du gå ned i vekt og få en bedre helse, på en enklere og raskere måte enn du noen gang trodde var mulig!

Bare med god mat på bordet. Skaldemans budskap er viktig: du må få fyr på fettforbrenningsovnen, før du begynner med trening hvis du skal ned i vekt.

Helena Krekling. Vektklubbs kostekspert og klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm har satt sammen tre dagsmenyene for deg som ønsker hjelp til å spise sunnere og gå ned i vekt. "Spis deg fri" med Irina Lee.

RELATERTE BØKER