Spis deg ned i vekt

Spis deg ned i vekt - Sten Sture Skaldeman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sten Sture Skaldeman
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
Spis deg ned i vekt.pdf
ISBN
7272679199321

BESKRIVELSE

Har du prøvd "alt" for å gå ned i vekt? Da kan denne boken forandre livet ditt for alltid. Lavkarbo er supereffektivt for å gå ned i vekt. Forfatteren har selv båret på over 60 kilos overvekt i store deler av sitt liv. Men det var før han endelig ble klar over at slanking ikke handler om å spise mindre og trene mer, men å spise på en måte som gjør kroppen i stand til å forbrenne fett. Spis god mat, men rydd vekk alt som øker blodsukkeret og trigger fettlagringen. Du får god mat på bordet, og vil du gå ned i vekt og få en bedre helse, på en enklere og raskere måte enn du noen gang trodde var mulig!

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Spis deg ned i vekt. Vil du ned i vekt uten å være sulten? Da er stikkordet naturlig kost.

Slik går du raskt ned i vekt. Hvis du vil gå raskt ned i vekt, spiller både kosthold og trening en stor rolle.

RELATERTE BØKER