Spis deg ned i vekt

Spis deg ned i vekt - Sten Sture Skaldeman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sten Sture Skaldeman
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
Spis deg ned i vekt.pdf
ISBN
1614266399347

BESKRIVELSE

Har du prøvd "alt" for å gå ned i vekt? Da kan denne boken forandre livet ditt for alltid. Lavkarbo er supereffektivt for å gå ned i vekt. Forfatteren har selv båret på over 60 kilos overvekt i store deler av sitt liv. Men det var før han endelig ble klar over at slanking ikke handler om å spise mindre og trene mer, men å spise på en måte som gjør kroppen i stand til å forbrenne fett. Spis god mat, men rydd vekk alt som øker blodsukkeret og trigger fettlagringen. Du får god mat på bordet, og vil du gå ned i vekt og få en bedre helse, på en enklere og raskere måte enn du noen gang trodde var mulig!

Ikke mett av vann Spis deg ned i vekt med disse matvarene. Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen. Spis deg ned i vekt.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Spis deg ned i vekt.

RELATERTE BØKER