Sølvbåt og stjernevind

Sølvbåt og stjernevind Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Sølvbåt og stjernevind.pdf
ISBN
8887070103859

BESKRIVELSE

Dette er en bok full av nye dikt. Dikt er veier til ditt eget språk. Når du leser, kan du smake på ordene, lytte til dem, se på dem når de breier seg utover og blir til noe som fyller og flytter på tankene dine. Per Olav Kaldestad og Hanne Bramness har spurt 16 etablerte lyrikere om å skrive for barn. De fleste har skrevet nye dikt, noen har valgt å gjendikte andres. Boka er gjennomillustrert av fem av våre fremste barnebokillustratører. De som har bidratt er: Cathrine Grøndahl, Kjartan Hatløy, Hilde Myklebust, Ingrid Storholmen, Helge Rykkja, Sigurd Helseth, Knut Ødegård, Mona Høvring, Anne Karin Fonneland, Jo Eggen, Hanne Bramness, Arne Ruste, Torgeir Rebolledo Pedersen, Hildegunn Dale, Terje Dragseth og Anne Bøe. Illustratører: Inger Lise Belsvik, Øyvind Torseter, Harald Nordberg, AkinDüzakin og Hilde Kramer.

Boka er gjennomillustrert av illustratørene Øyvind Torseter, Inger Lise Belsvik, Akin Duzakin, og Harald Nordberg. Men fjoråret ble et stort år for moderne barnerim: Mangschou forlag ga ut «Sølvbåt og stjernevind: Den nye barnediktboka», redigert av Hanne Bramness og Per Olav Kaldestad. Mye tyder på at det har bedret seg siden 2007. 2011 var et sterkt år, da kom to fyldige antologier — «Sølvbåt og stjernevind» og «Jeg fant jeg fant», i tillegg til Ingvild Rishøi og ... Sølvbåt og Stjernevind.

De fleste har skrevet nye dikt, noen har valgt å gjendikte andres. I denne diktbilde-boken finner vi lekre og innbydende oppslag, lengre og kortere tekster med svært forskjellig For en uke siden var jeg på lansering av den nye barnediktboka Sølvbåt og stjernevind som Mangschou har gitt ut.

RELATERTE BØKER