Skammarkrigen

Skammarkrigen - Lene Kaaberbøl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Kaaberbøl
DIMENSJON
12,94 MB
FILNAVN
Skammarkrigen.pdf
ISBN
6175194351467

BESKRIVELSE

I denne fjerde og siste boka i Skammar-serien kjem Dina og broren Davin tilbake til byen Dunark. Den vonde fyrsten Drakan har tilrana seg makta her. Drakan er det einaste fullstendig skamlause mennesket Dina har møtt, og tusenvis av menneske har døydd under det brutale overherredømmet hans. Eit opprør mot han må kome, og opprørsleiaren blir halvbror hans, Nico, Dinas venn. Han er den rettmessige arvingen til Dunark, men hatar sverd og kan ikkje drepe. Davin og Dina må hjelpe han, og slik startar Skammarkrigen, det siste dødsens farlege oppgjeret med Drakan og drakehæren hans. Det blir ein krig som ikkje kan vinnast med sverdet aleine.

Skjønnlitteratur 12-16 Skammarserien: 4 Sidetal: 375 Nynorsk 2015. Emne frå Bokbasen.

Den som peikar seg ut som opprørsleiar er Drakans eigen halvbror og den rettmessige arvingen til Dunark, Nico. Skammarkrigen Omsette av Øystein Rosse. I samband med at fyrste boka i serien er filmatisert, gjev Det Norske Samlaget no ut dei fire bøkene i skammarserien i nye utgåver.

RELATERTE BØKER