Se, en kanin!

Se, en kanin! - Helena Bross | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Bross
DIMENSJON
4,87 MB
FILNAVN
Se, en kanin!.pdf
ISBN
1179579517952

BESKRIVELSE

Lettlest om Axel og Omar som drømmer om å få kanin. Aksel og Omar husker i parken og drømmer om å få et eget kjæledyr. Med ett ser de noe røre seg i buskene. En kjempesøt kanin! Kan den bli deres, tro? Bøkene i Solgata 1-serien er frittstående fortellinger om vennene Aksel og Omar. Bøkene har svært lite tekst og store bokstaver. Midt i blinken for barn som nettopp har lært seg bokstavene!

Biblioteket består av originalt innhold så vel som programmering anskaffet fra andre selskaper. Derfor er det en god ide å finne en venn til kaninen. Det er anbefalt å kastrere begge kaninene og vente 4-6 uker slik at hormonene er ute av kroppen før de slippes sammen.

Vi får mange spørsmål om hvor stor denne løpegården skal være. Tumleplassen til en kanin kan aldri være for stor. Stimulerende aktiviteter og naturlig atferd for en kanin er å .

RELATERTE BØKER