Ordet for hva jeg er nå finnes ikke

Ordet for hva jeg er nå finnes ikke - Rannveig Leite Molven | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rannveig Leite Molven
DIMENSJON
8,32 MB
FILNAVN
Ordet for hva jeg er nå finnes ikke.pdf
ISBN
3829267846955

BESKRIVELSE

Ordet for hva jeg er nå finnes ikke er en formbevisst debutroman om tap, sorg og hukommelse."En suggererende språkopplevelse ... denne vesle boka er formfullendt." Ellen Sofie Lauritzen, Dagbladet"Og jeg vet at jeg har mistet deg, jeg vet at du er helt borte, at alt jeg klamrer meg fast til aldri kan bli noe mer enn det som var, aldri kan bli noe mer enn en versjon som er så redusert at det knapt ligner, alt jeg kan gjøre er å holde fast, jeg vil ikke noe annet, jeg vil ikke fortsette, jeg vil ikke bevege meg lenger og lenger bort fra det som var, fra deg, jeg hater hver ny dag som kommer og er og forsvinner, hver dag som banker seg inn som en kile, skiller oss mer og mer, hver dag som føyer seg til mellomrommet fra der du var og til der jeg er nå.Molven skriver godt og innsiktsfullt om den altomfattende utmattelsen som følger i kjølvannet av tragedien, om følelsen av å skulle bevege seg videre i en nedbrutt kropp."Rune F. Hjemås, Adresseavisen"den intense smerten og sorgen som hovedpersonen påstår hun ikke makter å fange verbalt, den speiler seg like fullt i det språklige uttrykket ... oftest stillferdig, stilsikkert, sensuelt gjort." Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad"overtydande språkføring ... Og nett den språklege handteringa imponerer i denne debutromanen ... det [skal] bli spennande å følgje forfattaren Leite Molven." Sindre Ekrheim, Bergens TidendeLes utdrag fra boka

4.0 3 5 Forfatter: Rannveig Leite Molven. Finnes som e-bok.

Man skal ikke rape i et middagsselskap og telefonen skal ikke ringe mens du er i kirka - det blir sett ... Ordet for hva jeg er nå finnes ikke. 4.0 3 5 Forfatter: Rannveig Leite Molven.

RELATERTE BØKER