Min kamp 2

Min kamp 2 - Karl Ove Knausgård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Ove Knausgård
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Min kamp 2.pdf
ISBN
7116803603261

BESKRIVELSE

Min kamp. Andre bok er en studie i ekstremrealisme, en rasende nedsenkning i det daglige, i det hverdagslige, i ydmykhet og selvydmykelser og sterke fascinasjoner. Det er en roman om kjærlighet og vennskap, foreldre og svigerforeldre, om livet med små barn i en svensk by, om skrivingen som et forsøk på forløsning, en overskridelse av egne begrensninger.

Andre bok er en studie i ekstremrealisme, en rasende nedsenkning i det daglige, i det hverdagslige, i ydmykhet og selvydmykelser og sterke fascinasjoner. Det er en roman om ... Vår pris 149,-.

Det er en roman om ... Vår pris 149,-. Denne boken er en studie i ekstremrealisme, en rasende nedsenkning i det daglige, i det hverdagslige, i ydmykelser og selvydmykelser og sterke fascinasjoner... Min kamp 2 book.

RELATERTE BØKER