Mer egostrikk fra #weknit

Mer egostrikk fra #weknit - Anett Opheim | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anett Opheim
DIMENSJON
11,29 MB
FILNAVN
Mer egostrikk fra #weknit.pdf
ISBN
8638248354858

BESKRIVELSE

Her får du 20 nye oppskrifter på lekker og moteriktig strikk - trendy flettestrikk og chunky strikk i tøffe fargekomboer. Som i "Egostrikk på tykke pinner" er oppskriftene enkle og pinnene tykke. La deg inspirere til å strikke unike plagg i dine favorittfarger. Anett Opheim er en av Norges mest populære strikkedesignere. Hun er kjent for sine gode og enkle oppskrifter som gjør det lett for deg å strikke lekre moteplagg selv.

innbundet, 2019. Sendes innen 1-3 virkedager.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Mer egostrikk fra #weknit' av Anett Opheim fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788203297830 Om Mer egostrikk fra #weknit.

RELATERTE BØKER